Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Šalát z kuracích pŕs

 
Šalát z kuracích pŕs
5 porcií
40 minút
25 minút 100°C
varenie
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

250 g
prsia
100 g
kompót broskyňový
100 g
majonéza
15 g
horčica
25 g
cibuľa
100 g
uhorky sterilizované
 
Worcester
 
soľ
 
korenie mleté
 
citrónová šťava
 

Postup prípravy

Očistené, umyté prsia vložíme do vriacej, osolenej vody. Pomaly varíme asi 25 min. Uvarené, vychladnuté prsia nakrájame nadrobno, pridáme posekanú broskyňu, najemno strúhané uhorky a nakrájanú posolenú cibuľu.

Pridáme majonézu, smotanu, koreniny, všetko dobre premiešame a necháme na chladnom mieste odstáť. 

Môžeme ozdobiť pomarančom, hlávkovým šalátom.

Podávame s pečivom alebo s chlebom.

(2.93 / 5, 82 hlasov)
pinterest
 
 

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár