Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Oškvarková nátierka

Nátierka vhodná k vínu.

 
Oškvarková nátierka
4 porcie
20 minút úprava
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

150 g
oškvarky pomleté
2 ks
vajcia varené na tvrdo
2 ks
syr trojuhoľník
2 PL
kečup
1,5PL
horčica plnotučná
40 g
cibuľa
 
korenie mleté
 
soľ
 

Postup prípravy

Pomleté oškvarky dáme do misky, vajcia nastrúhame na jemno, pridáme krčup, horčicu a mleté korenie. Nakrájanú cibuľu trochu zasolíme a pridáme k ostaným surovinám. Všetko dobre vymiešame do hladka. Solíme podľa toho ako sú slané oškvarky.

Vhodné servírovať posypané jarnou cibuľkou, alebo pažítkou a zeleninou.

(2.85 / 5, 60 hlasov)
pinterest
 
 

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár