Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Cannelone

 
Cannelone
20 minút
45 minút úprava
varenie
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

12 ks
Cannelone
 
listový alebo drvený špenát
1 ks
vajce
 
omáčka Napolitana alebo Bolognese
 
syr Eidam
 
syr Parmezán
 
soľ
 
peper
 
olej
 

Postup prípravy

Na panvici rozohrejeme olej a pridáme špenát. Zakryjeme pokličkou a paríme až pokiaľ sa neroztopí. Pridáme peper, soľ a rozšľahané vajce. Chvíľku ešte podusíme a necháme vychladnúť. Cannelone povaríme cca len 2,5 minúty nie úplne do mäkka. Scedíme a necháme vychladnúť. Zapekaciu misu vytrieme olejom a zaplníme Cannelone plnené špenátom. Zalejeme Bolongskou omáčkou a posypeme syrom Eidam a Parmezánom. Dáme zapiecť na cca 20 minút. Cannelone podávame posypaným Parmezánom a nakrájanými paradajkami.

(2.67 / 5, 73 hlasov)
pinterest
 
 

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár