Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Jednoduché nekysnuté pagáčiky

Podľa tohto receptu zvládne upiecť pagáčiky každý. Sú jednoduché a výborné.

 
Jednoduché nekysnuté pagáčiky
25 minút 180°C
pečenie
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

500 g
hladká múka
500 g
pomleté oškvarky
1 ks
kyslá smotana
2 ČL
soľ
 
sezamové semienka, rasca alebo strúhaný syr na posypanie
 

Postup prípravy

Všetko zhnetieme, necháme postáť dve hodiny v chlade, rozvaľkáme na 1 centimeter a vykrajujeme menšie pagáčiky. Potrieme rozšľahaným vajcom a posypeme podľa chuti, čím

chceme. Pečieme do zlatista.

(2.63 / 5, 232 hlasov)
pinterest
 
 

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár