Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Bôčikové rezne

 
Bôčikové rezne
15 minút úprava
vyprážanie
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

600 g
bravčový bôčik
 
soľ
1,5 dl
mlieko
150 g
syr Emental
100 g
hladká múka
1 ks
vajce
1-2 PL
mlieko
100 g
strúhanka
 
olej
 

Postup prípravy

Mäso umyjeme, pokrájame a zomelieme. Potom doň primiešame soľ a mlieko. Mäsovú zmes uložíme na chladné miesto asi na 3 hodiny. Zvlášť postrúhame syr a pred úpravou ho primiešame k mäsovej zmesi, ktorú formujeme na rezne. Takto pripravené rezne obalíme v hladkej múke , v rozšľahanom vajci s mliekom a v strúhanke. Vypražíme v rozpálenom oleji po oboch stranách.

Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom. 

(3.00 / 5, 80 hlasov)
pinterest
 
 

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár