Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Kokosky

Obľúbené kokosky - vyskúšaný recept

 
Kokosky
pečenie
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

5
bielky
30 dkg
jemny krystalovy cukor
1
vanilkový cukor
25 dkg
kokosová múčka
 

Postup prípravy

 Bielky a cukor sa ušľaháme vo vodnom kúpeli v tuhý sneh. Za studena sa do neho pridá kokosová múčka. Lyžičkou robíme malé kôpky na vymastený plech a pečieme v rúre pri 150 stupňoch.

(2.72 / 5, 85 hlasov)
pinterest
 
 

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár